Stageopdracht klantverhalen vertellen

Ben jij die nieuwsgierige, creatieve student communicatie die ons helpt om het verhaal van onze klanten aan onze nog-niet-klanten te vertellen?

De opdracht

Onze klanten weten wel wat we voor ze doen! Maar voor bedrijven die Sintecs nog niet kennen, is het soms moeilijk te zien wat we écht voor ze kunnen betekenen. Natuurlijk kunnen we dat zelf  vertellen… maar liever laten we onze bestaande klanten aan het woord over wat we voor ze doen.

We zijn op zoek naar een nieuwsgierige en creatieve communicator, die ons helpt ons verhaal te vertellen, met hulp van onze bestaande klanten.

Je bezoekt hiervoor een aantal van onze klanten, gaat het gesprek met ze aan, en vraagt ze op een professionele en vriendelijke manier het hemd van het lijf.

Wat onze klanten je vertellen, gebruik je om ons verhaal mee te vertellen aan bedrijven die ons nog niet kennen. Dat verhaal mag in de vorm van een video, een verhaal op de website, een serie Facebook/LinkedIn post, een artikel voor bijvoorbeeld het blad “elektronica”, etc etc. Het liefst geef je ons verhaal vorm op een aantal verschillende manieren, omdat verschillende mensen nu eenmaal verschillende communicatievoorkeuren hebben.

We laten dat over aan jouw creativiteit en jouw idee van wat onze doelgroep van techneuten aanspreekt, ongeacht of ze nou elektronica ontwerpen of de beslissing moeten nemen dat ze onze hulp kunnen gebruiken. Wij werken voor iedereen die wel een handje kan gebruiken bij een complex elektronica-ontwerp.

Jouw profiel

  • HBO Media, Informatie en Communicatie of soortgelijk
  • Je bent  creatief en initiatiefrijk in je ideeën en in de uitvoering daarvan.
  • Je werkt planmatig en je regelt zelf bijtijds wat je nodig hebt.
  • Je durft vragen te stellen en bent nieuwsgierig van aard.
  • Je vraagt bijtijds hulp als je vastloopt. Je kunt omgaan met tegenslagen en probeert het dan op een andere manier nog eens.
  • Je bent realistisch over wat je aan kunt en je maakt af wat je begint.

Wie zijn wij

Wij helpen bedrijven om complexe elektronica te ontwerpen die wél werkt. Dat kunnen we omdat wij grondig analyseren tijdens het hele ontwerptraject. We maken veel kleine iteraties om het ontwerp foutloos te maken vóórdat we een prototype laten maken. Ons werk is uitdagend en technisch interessant.

We hebben een hecht team, wandelen tussen de middag vaak een rondje, en houden van gezellig borrelen op de vrijdagmiddag.

Solliciteren en informatie

Voor meer informatie mag je contact opnemen met Inès Nijman, tel.: 074-2555 713.

Jouw sollicitatie mag je mailen naar jobs@sintecs.nl t.a.v. Cathy Simons, HR Consultant.